Meniu

Mouse Pad Abstract Mare 31X11 Cm Moderne Abstracte Mari Mouse Pad Ergonomic Keyboard Mousepad Desktop Protector Mat Birou

Mouse Pad Abstract Mare 31X11 Cm Moderne Abstracte Mari Mouse Pad Ergonomic Keyboard Mousepad Desktop Protector Mat Birou
|  0 Opiniile
7.86lei
15.71lei
SKU#: c42346 În stoc
  • Categorie : Periferice Pentru Computere
Dimensiune
  • s
  • m
  • l
  • xl

Noastre de Mari dimensiuni Abstracte Lichid Mouse Pad-ul este un mod eficient organizator de birou, oferind un non-alunecare de cauciuc de bază care menține stabil în loc.Facuta cu cauciuc de calitate, vă oferă confort în timp ce de lucru.Acest design unic face un mare cadou pentru prieteni, familie, colegi sau colegii care sunt mereu pe drum!

Caietul de sarcini.

Material: cauciuc

Dimensiune produs: despre 80x30x0.3 cm/31.5x11.81x0.12 inci

Stil: așa Cum se arată în imagine

Pachet de listă:

1 x abstract lichid mouse pad

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Dimensiuni mari: Cu o dimensiune de 80x30x0.3cm, acest rezumat mouse pad-ul este suficient de mare pentru a se potrivi pe birou și țineți mouse, tastatură și alte elemente de desktop, oferindu-vă mai mult spațiu și confort.

2.Proiectat eficient: Pentru transport și circulație, acest rezumat mouse pad are un elastic de textura, împreună cu un non-alunecare de cauciuc de bază, asigurând funcționarea stabilă pentru mouse și tastatură.Sale dense textură de cauciuc design ferm mânerele birou, împiedicând orice mișcare aleatorie, pentru a permite un echilibru tastaturii.

3.Confort de durată: abstract Nostru mouse pad dispune de un cauciuc rezistent material și o suprafață unică de proiectare pentru durabilitate excepțională.Ușor de curățat, suprafața rezistă la murdărie și pete, și construcției ușoare se asigură că va dura ani de zile fără decolorare sau peeling.

4.Multifunctional Mouse Pad: Nu numai un mare organizator de birou, dar, de asemenea, un frumos decor de birou; acest rezumat mouse pad va păstra birou curat si organizat, adăugând în același timp un ochi-prinderea birou de decor.

5.Minunat Cadou: Acest rezumat mouse pad-ul are o buna-alunecare pânză suprafețele care îmbunătățește mouse-ul precizie si reduce oboseala mainii.Ea are, de asemenea, un unic și plin de culoare, care face un mare cadou perfect pentru prieteni, colegi, familie sau colegi.

  • Nume De Brand viugreum
  • Origine China Continentală
  • Material Cauciuc

Adauga un comentariu

Rating: