Meniu

Oglinda retrovizoare Detectarea unghiului mort Sistem BSD BSM BSA Masina Accessori Senzor de Parcare Pentru Mercedes-Benz a-Class 2013-2023

  • Acasă
  • autocolante
  • Oglinda retrovizoare Detectarea unghiului mort Sistem BSD BSM BSA Masina Accessori Senzor de Parcare Pentru Mercedes-Benz a-Class 2013-2023
Oglinda retrovizoare Detectarea unghiului mort Sistem BSD BSM BSA Masina Accessori Senzor de Parcare Pentru Mercedes-Benz a-Class 2013-2023
|  0 Opiniile
989.85lei
1 546.67lei
SKU#: c4222 În stoc
  • Categorie : autocolante
Dimensiune
  • s
  • m
  • l
  • xl

Produs desciption:

1.Acest sistem este un vehicul de asistență dispozitiv care ajută șoferul schimbării benzii de rulare în condiții de siguranță în timpul mersului.

2.Cu ajutorul 24GHz cuptor cu microunde senzor, sonda lateral / din spate a vehiculului pentru cei care se deplasează obiecte în unghiul mort al zonei de detecție.

3.Sistemul funcționează într-un set de o cutie de control (controlate de computer), doi senzori cu microunde, doi orbi regiune monitor (sau LED), o sonerie și cablajul de sârmă, care este perfectă conexiune cu microunde și calculator.

4.Acolo este zona oarbă la partea din spate a vehiculului care este ușor de a pune în pericol siguranța de conducere.!Când ați instalat BSM în frumoasa ta masina, nu conteaza ca e pe timp de zi, pe timp de noapte sau chiar în zăpadă,puteți fi alertat ori de câte ori există un obiect în mișcare pop în partea din spate a vehiculului, cu ajutorul de iluminare LED , intermitent, buzzer sunet, astfel încât șoferul poate să fie prudenți atunci când schimbării benzii de rulare pentru a evita posibilitatea de partea accident accident.

5.După ce vehiculul este oprit, sistemul întârzieri de 30 de ani.Atunci când există biciclete, masini electrice, motociclete, pietoni și alte vehicule în apropierea vehiculului, sistemul se va aprinde și există un risc de a deschide ușile.Vă rugăm să confirmați siguranță înainte de a deschide ușile.

Blind Spot Detection

Lane change assist

1.Monitorizare a unghiului mort

2.Paralel asistență

3.Inversarea de avertizare

4.Avertizare deschidere ușă

Paralel asistență

1.Plecat de la fața locului orb trafic din sens opus de avertizare.

2.Imediat la fața locului orb de avertizare de trafic.

3.Avertizare de trafic pentru unghiurile moarte de pe ambele părți

4.Spate la fața locului orb trafic din sens opus de avertizare.

Știi ce un orb la fața locului este?

De ce instala bsd zona oarbă sistemul de asistență?

1.Oglinda retrovizoare isobscured de ploaie.

2..Accidente cauzate de fuzionează în unghiurile moarte.

3.Pentru că nu există nici un prompt pentru depășire din spate, este ușor să se ciocnească.

4.Eșecul de a plăti atenția asupra autovehiculului în viraje a provocat un accident.

Inversarea De Avertizare

Atunci când mers înapoi, atunci când senzorul detectează un vehicul din sens opus, din lateral și din spate, butonul și indicatorul luminos flash pentru a vă reaminti șoferului să acorde o atenție.

Avertizare Deschidere Ușă

Atunci când parcare, radar detectează condițiile de drum în spatele tău.dacă există o lumină pentru a vă reaminti că există un obiect în mișcare se apropie din spate,vă rugăm să acorde o atenție la condițiile de drum în spatele tău înainte de a deschide ușa și ieși din mașină.

Lane Change Assist

BSD are schimbarea benzii și de avertizare anti-coliziune.Acesta detectează obiecte în mișcare se apropie în termen de 15 metri din spate.În acest moment, de semnalizare este activat, lampa de control clipește și semnal sonor pentru a vă reaminti șoferului de pericol.

Evita rezultate fals pozitive

Inteligent sari peste obiecte staționare în spatele mașinii, cum ar fi centuri verzi, barierele de pe marginea drumului, construcții obstacole, etc., crearea unui mediu mai confortabil pentru siguranta la volan

Avertizare depășire

Depășire în cea de-a treia banda nu va declanșa o avertizare timpurie pentru a evita producerea de interferență a conducătorului auto.

Două culori de lumină alarmă memento

Sensul a două culoare de lumină: Dacă un obiect în mișcare își apropie fața locului orb al vehiculului în timp ce vehiculul este condus, la fața locului orb lumina oglinda retrovizoare se va aprinde (culoare galbenă).În acest moment, la rândul său, lumina se va schimba benzi, și lumina galbenă de pe obiectiv se va transforma într-o lumină roșie și flash.indiciu.

Opt Funcții De Bază:

Inteligent sistem de asistență

Crește siguranța de conducere și pentru a evita accidente de siguranță

1.24 GHZ milimetru cuptor cu microunde radar

2.Partea avertizare de coliziune

3.Avertizare deschidere ușă

4.Inversarea de avertizare

5.Detectarea precisă

6.independent de algoritmul

7.De sunet și lumină de avertizare

8.Pierderi de instalare

Albastru Oglinda Anti-Orbire

Indiferent de zi sau de noapte ,claritatea este întotdeauna același,nu afectează electrice de încălzire funcția de auto originale, și albastru oglinda are un efect anti-orbire funcția.

Nu sunt afectate de mediul

Nu sunt afectate de mediul

1. Vreme ploioasă, geamuri și oglinzi sunt acoperite cu picături de apă, vedere încețoșată, schimba drumul este foarte periculos.

2. vreme zăpadă, sticlă, oglindă de gheață, ochii s-au deranjat, vedere încețoșată, schimba drumul este foarte periculos.

3. Lipsa de concentrare, discuția cu alte persoane, orb schimba, foarte periculos.

4. Ceață vreme, trafic, vizibilitatea este redusă, linia de vedere mai scurte, spate blur oglindă, schimbarea benzii de rulare este de periculos.

Ambalajul produsului

Dimensiune pachet:33*26*12

Fiecare piesă:10296cm3

Logistica greutate:4kg/bucata

PRODUS ACCESORII Lentile de AFIȘARE selecție

Diagrama de instalare

(Numai pentru referință, situația specifică se bazează pe situația reală)

1.Oglinda retrovizoare deșteptător

2.Senzor microunde

3.Buzzer

Fotografii reale de încărcare masina

  • Nume De Brand CARBAOHUI
  • Se potrivesc Pentru Mercedes-Benz A-Class 2013-2023
  • Vorbim Gama 15, 15m
  • Limba OSD Chineză (Simplificată)
  • Tip De Material ABS
  • Model BSD
  • Origine China Continentală
  • Numele Modelului BSD
  • De Operare Curent 200mA
  • Tensiune De Alimentare 12V
  • Tip Vizibil

Adauga un comentariu

Rating: