Meniu

Drept Cat Tub Tub Mare Loc De Joacă Jucării Pliabil Tunel Tub Cu Mingea Pentru Mai Multe Pisici, Dihori Pisici

Drept Cat Tub Tub Mare Loc De Joacă Jucării Pliabil Tunel Tub Cu Mingea Pentru Mai Multe Pisici, Dihori Pisici
|  0 Opiniile
72.40lei
190.56lei
SKU#: c4213 În stoc
  • Categorie : Produse Pentru Animale De Companie
Dimensiune
  • s
  • m
  • l
  • xl

Eliberați-vă kitty partea sălbatică cu pisica noastra tunel toy!Fabricat din material foarte puternic, acesta poate fi folosit ca un animal de companie de interior den sau cort.Tunelul de design oferă un loc excelent pentru prietenul tău cu blană pentru a ascunde și de tulpină.Ușor de curățat și de magazin, este perfect pentru decorarea casei tale și adaugă o notă de distracție la cat e de joaca.

Caietul de sarcini:

Nume: Direct Cat Tuneluri

dimensiune

Dimensiuni mici: despre 80x25cm/31.5x9.84 cm

Dimensiuni mari: aproximativ 120x25cm/47.24x9.84 cm

Greutate: dimensiuni Mici: 350g de Mari dimensiuni: 510g

Pachet de listă:

Drept Cat Tuneluri*1

Vezi mai multe detalii despre produs

1.În condiții de siguranță și Confortabil: Hetero Cat Tuneluri asigura ideal de siguranță și confort cât este fabricat din grele încă blând tesatura, prevenirea expunerii la fire.Construit pentru a rezista gheare ascuțite, nu va fi nici un prejudiciu la tunel cu constanta de redare.

2.Distracție și Spațioase: Răsfățați-vă animalele de companie cu această uimitoare direct cat tunel care oferă o mare interioară exercițiu oportunități.Cu un spațiu amplu pentru a juca, acest tunel dubleaza ca un interior cort sau den pentru animale de companie și permite mai multe pisici pentru a juca ascunde și de a căuta în timp ce sprint la viteze mari.

3.Distracție Interactive: Cu o picătură mingea și jocul tunelul de la intrare, Direct Cat Tuneluri oferă distracție interactive pentru prietenii tăi feline.Sale unice de design gaura adaugă entuziasm și îl face perfect pentru hărțuire și se ascunde.Tunelul permite, de asemenea, pisici de a arunca o privire afară, adăugarea de mai multe opțiuni de divertisment.

4.Portabil și Pliabil: Experiență de hassle-free de divertisment pentru animalele de companie cu Drept de Pisici Tunel.Un design portabil vă permite să luați-l oriunde și pot fi ușor stocate.Menține igiena ștergându-l cu un prosop umed.Partenerul tău cu blană nu se va plictisi.

5.Drăguț și Fermecător: drepte cat tuneluri au un aspect drăguț, care nu va arata monoton în casa ta.Ele sunt perfecte pentru decorarea camera de zi, dormitor, sau orice alt spațiu.Pisicile tale vor place să se joace și să se ascundă în aceste frumoase tuneluri.

  • Material nailon
  • Este Dispozitiv Inteligent no
  • Origine China Continentală
  • Jucarii Tip Tuneluri

Adauga un comentariu

Rating: