Meniu

De craciun se Agata Moș crăciun om de Zăpadă Fereastră se Agață de Vacanță se Agață De Geam PVC Static Iarna Decalcomanii De Crăciun Acasă la Școală

  • Acasă
  • Home & Garden
  • De craciun se Agata Moș crăciun om de Zăpadă Fereastră se Agață de Vacanță se Agață De Geam PVC Static Iarna Decalcomanii De Crăciun Acasă la Școală
De craciun se Agata Moș crăciun om de Zăpadă Fereastră se Agață de Vacanță se Agață De Geam PVC Static Iarna Decalcomanii De Crăciun Acasă la Școală
|  0 Opiniile
16.99lei
30.90lei
SKU#: c411646 În stoc
  • Categorie : Home & Garden
Dimensiune
  • s
  • m
  • l
  • xl

Experimenta bucuria sărbătorilor de iarnă cu nostru clasic de Crăciun autocolante fereastră!Fabricat din material de înaltă calitate, aceste autocolante caracteristica de imprimare față-verso și un lipicios de design pentru o aplicare ușoară.Perfect pentru adăugarea o notă festivă la casa ta, fereastra noastră autocolante au o gamă largă de aplicații.

Caietul de sarcini:

Material: PVC

Autocolant de perete dimensiuni: 29*60cm

Cantitate: 2 bucati

Adecvat pentru lipirea pe pereti netezi, cum ar fi placi ceramice, sticla, marmura, placi de lemn, etc.

Instrucțiuni: a se Rupă de pe model și stick-l pe perete.Pentru modele mari, puteți coji de fructe și stick-le, în același timp, și încet-le netezi cu mâinile pentru a evita aparitia ridurilor.

Metodă de îndepărtare: Folositi un uscator de par pentru a incalzi adeziv pentru îndepărtarea ușoară.

Lista De Produse:

2 * Fereastra Se Agata De Crăciun

Note:

Din cauza de iluminare diferite și setările de pe ecran, culoarea produsului poate fi ușor diferită de imagine.

Din cauza diferenței de măsurare manual, vă rugăm să permiteți un 1-3cm diferență în dimensiune.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.A crea starea de Spirit de Vacanță: Bucurați-vă în spiritul de vacanță cu noastre de Crăciun fereastră se agață care prezenta culori luminoase de Mos craciun, om de zapada, fulg de nea, și alte clasic festiv elemente.

2.PVC de înaltă calitate Material: Aceste Craciun fereastră se agață sunt realizate din PVC de înaltă calitate material care este impermeabil și nu este ușor să se estompeze.Ele pot fi folosite pentru o lungă perioadă de timp și se adaugă festiv farmecul dvs. de windows.

3.Imprimare față-verso: Crăciunul Nostru fereastră se agață au culori luminoase și clare de imprimare, ceea ce le face iasă în evidență din ambele părți ale ferestrei.Vă puteți bucura de același efect vizual în interiorul și în afara casei.

4.La îndemână pentru a Aplica: a Obține casa ta gata pentru sărbătorile noastre de Crăciun fereastră se agață!Lor usor de aplicat, nu-lipici-necesar, lipicios design asigură mizerie gratuit de decorare care nu lasă urme.Transforma windows într-o țara minunilor cu ușurință!

5.Versatil Utilizare: Transforma orice suprafață netedă într-o țara minunilor noastre de Crăciun fereastră se agață!Perfect pentru impodobirea usi de sticla, pereti, gresie, faianta, oglinzi, mobilier, și mai mult, acestea se agață va infuza acasă cu majorete festiv.

Adauga un comentariu

Rating: