Meniu

Crăciun Mantie De Companie Animale De Companie Drăguț De Crăciun Cosplay Costum Pisica De Crăciun Reni Costum Cosplay Dress-Up Accesorii Pentru Craciun

  • Acasă
  • Produse Pentru Animale De Companie
  • Crăciun Mantie De Companie Animale De Companie Drăguț De Crăciun Cosplay Costum Pisica De Crăciun Reni Costum Cosplay Dress-Up Accesorii Pentru Craciun
Crăciun Mantie De Companie Animale De Companie Drăguț De Crăciun Cosplay Costum Pisica De Crăciun Reni Costum Cosplay Dress-Up Accesorii Pentru Craciun
|  0 Opiniile
27.73lei
55.41lei
SKU#: c407229 În stoc
  • Categorie : Produse Pentru Animale De Companie
Dimensiune
  • s
  • m
  • l
  • xl

În căutarea de a crea o atmosferă plăcută de Crăciun pentru prietenul tău cu blană?Uită-te nu mai departe decât Crăciunul nostru Cat Mantie!Facut cu cald polar fleece materiale, această mantie va păstra animalele de companie cald chiar chilliest de ierni.Perfect pentru familiile care cresc pisici și doriți să profitați din plin de sezonul de vacanta.

Caietul de sarcini:

Nume: Pisica De Craciun Mantie

Material: Poliester + Lână

Greutate: aproximativ 110g

Informații Dimensiune:

Circumferinta gatului: 28-77cm/11.02-30.31 inch(aprox.);

Circumferinta pieptului: 44-60cm/17.32-23.62 inch(aprox.);

Spate Lungime: 45cm/17.72 inch(aprox.)

Se potrivește multe rase diferite de câini, pisici și iepuri.

Lista de ambalare:

1*Pisica De Craciun Elan Mantie

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Moda Festive: Acest Crăciun pisica elan mantie este mare pentru prietenul tău cu blană de Anul Nou, sărbătorile de iarnă, zile de nastere, sau orice alta ocazie.Ea are, de asemenea, un drăguț elan de design, care va face pisica ta arata adorabil și festiv pentru petrecerea de Craciun provizii.

2.Festiv Fashionista: Aduce în spiritul de Crăciun cu Crăciun Pisica Elan Mantie conceput ca un ren dragut mantie care emana de iarnă confortabil atmosfera, creand o atmosfera calda si primitoare atmosfera de Crăciun.

3.Ajustaj: Acest Crăciun pisica elan mantie este convenabil pentru a pune pe și decolare, și adoptă un design ajustabil pentru a se potrivi dvs. de companie perfect.Pisica ta va iubi poartă acest festiv și drăguț mantie.

4.Utilizarea pe scară largă: a Păstra pisica ta confortabilă și festiv cu Pisica de Craciun Elan Mantie.Facut cu moale polar fleece, este dotat cu coarne, urechi, și o panglică decolteu.Ideal pentru mascarada elemente de recuzită, costume cosplay, sau doar pentru distracție, prietenul tău feline va arata drăguț și elegant în timpul lunilor mai reci.

5.Mare pentru Cadou: Distracție și festiv: Acest Crăciun pisica elan mantia este un cadou unic pentru familiile care cresc pisici, prieteni, vecini, sau favoruri de partid.

  • Origine China Continentală
  • Material Poliester

Adauga un comentariu

Rating: