Meniu

3pc de Lumină LED, Mini-Brazi Artificiali de Crăciun Decoratiuni Festivalul de Masă în Miniatură Zăpadă Îngheț Copac Xmas Decor 3 Dimensiuni

  • Acasă
  • Home & Garden
  • 3pc de Lumină LED, Mini-Brazi Artificiali de Crăciun Decoratiuni Festivalul de Masă în Miniatură Zăpadă Îngheț Copac Xmas Decor 3 Dimensiuni
3pc de Lumină LED, Mini-Brazi Artificiali de Crăciun Decoratiuni Festivalul de Masă în Miniatură Zăpadă Îngheț Copac Xmas Decor 3 Dimensiuni
|  0 Opiniile
26.78lei
38.23lei
SKU#: c398596 În stoc
  • Categorie : Home & Garden
Dimensiune
  • s
  • m
  • l
  • xl

Informații Despre Produs:

1.Spori Ambianță Festivă: mini brad de Craciun este confectionat din PVC de înaltă calitate și lemn, care sunt materiale durabile și de încredere.Copacul nu este ușor să se estompeze, și se poate păstra vie de culoare verde pentru o lungă perioadă de timp.De asemenea, este sigur de utilizat, deoarece nu conține substanțe dăunătoare sau alte mirosuri.

2.Drăguț și Festiv: Molid spațiu cu acest adorabil și festiv mini brad de Crăciun.Perfect pentru blaturi, windowills, sau apartamente mici, dimensiunile sale compacte și fermecător forma va adăuga un dram de farmec vacanță în orice cameră.

3.Adauga la Atmosfera Festiva: Ridica Crăciun decor cu mini copac care emite genial efecte de lumină, care strălucire și strălucire.Lumini cu LED-uri a crea o atmosferă confortabilă și se adaugă la festivă farmec.

4.Cadou minunat: Împărtăși bucuria și spiritul de vacanță cu acest mini brad de Crăciun.Drăguț, adorabil design este perfect ca un cadou de neuitat pentru orice ocazie cum ar fi zile de naștere, de An, de Craciun, Halloween sau Ziua Îndrăgostiților.

5.Aplicarea extensivă: Ridica decor de vacanță cu acest mini pom de Crăciun care pot fi decorate pe larg utilizate suprafete cum ar fi dulapuri, rafturi, și un apartament de birouri.Perfect pentru orice camera, cum ar fi den, gradina, dormitor sau camera de zi, se va adăuga o ambianță veselă, care va inspira amintiri calde.

Caracteristică:

Adăuga unele festive farmec pentru casa ta cu nostru durabil masă pomul de Crăciun.Se pare drăguț cu un design adorabil și emite genial efecte de iluminare.Perfect ca un cadou de Ziua Îndrăgostiților sau de a molid până grădină.Aduce unele majorete de vacanță în spațiu, fără a hassle de un copac de dimensiuni.

Caietul de sarcini:

Nume produs: pom de Crăciun

Produs dimensiune:

Înălțimea: (aprox.)15cm/5.91 inch, (aprox.)20cm/7.87 inch, (aprox.)25cm/9.84 inci

Material: PP+fier

Lista De Ambalare:

3pcs Artificiale * Mini-Brazi de Crăciun

Notă:

Din cauza de iluminare diferite și setările de ecran, elementul de culoare pot fi ușor diferite de imagine.

Din diferite manuale măsurători, vă rugăm să permiteți un 1-2cm diferență în dimensiune.

PLATA: 1) Vom accepta Alipay, West Union,TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW. 2) Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda. 3) Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plata.

TRANSPORT maritim: 1) Am doar nava ta confirmat adresa.Vă rugăm să asigurați-vă că adresa de livrare este corectă înainte de cumpărare. 2) în mod Normal,toate comenzile vor fi expediate în termen de 1-2 zile lucrătoare de la confirmarea plății. 3) transportul prin Posta e-Mail de Aer este doar pentru greutate mai mică de 2 kg de bunuri. 4) Dacă aveți nevoie de produsele foarte urgent ,vă rugăm să ne contactați pentru DHL sau Fedex de Transport maritim etc. Vom calcula costul de transport maritim pentru tine.Întotdeauna este nevoie de aproximativ 3-7 zile pentru a ajunge.

RAMBURSARE: 1) Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri.

2) Vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 7 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv.Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale.În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă.Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.

FEEDBACK: 1) satisfacția Dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi. 2) vă Rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii. 3) Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ. 4) Vom face tot posibilul pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

  • Suport Picătură De Transport Maritim
  • Origine China Continentală
  • Numărul De Model artificial de mini-brazi de crăciun
  • Luminos Da
  • Tip De Element 3pcs Mici de Masă Pom de Crăciun Cu Lumini LED-uri

Adauga un comentariu

Rating: