Meniu

Torta TIG Ceașcă de Sticlă Sudură Accesorii TIG Gaz Lentila Rezistenta la Coroziune Puternică Stabilitate de Sudare Kit de Accesorii

Torta TIG Ceașcă de Sticlă Sudură Accesorii TIG Gaz Lentila Rezistenta la Coroziune Puternică Stabilitate de Sudare Kit de Accesorii
|  0 Opiniile
75.43lei
96.72lei
SKU#: c37624 În stoc
  • Categorie : De Sudare Si De Lipit Consumabile
Dimensiune
  • s
  • m
  • l
  • xl

[Gamă largă de aplicații] Acest kit se potriveste pe toate torțele de la WP-17/18/26 2.4 serie și este în mare măsură compatibil cu universal de piese de schimb pentru torțe TIG.

[Design unic] Proiectat pentru măsurători precise de sudare și de lucru mici, aveți nevoie pentru a vedea poziția foarte clar, care pot îmbunătăți precizia de muncă și de a îmbunătăți considerabil eficiența de lucru.

[Chiar și fluxul de gaze] în Comparație cu convenționale ceramice de protectie cupe, produsele noastre pot economisi cel puțin 30% din gaz, face sudare debit de gaz uniform și de a îmbunătăți sudura de calitate.

[Ușor pentru a asambla] utilizatorul instalează conform instrucțiunilor.Operațiunea este simplu și ușor de asamblat.Tot ce trebuie să faceți este să strângeți clar de protecție cupa pentru a face ferm și fără sudură.

[Oferă o vedere largă] Când sudori sunt de lucru, ei le oferi o vedere excepțională în timpul procesului de sudare, care le permite să găsiți puncte de sudură în mod clar, ceea ce nu numai economisește timpul de muncă, dar, de asemenea, oferă confort.

Material: sticla+metal

culoare: așa cum se arată

Conținutul Pachetului:

1 x pahar duza

1 x argon sudare electrod de wolfram clemă

1 x argon sudare elemente de ghidare

1 x inel de silicon

1 x mare inel de cauciuc

1 x mic inel de cauciuc

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

  • Origine China Continentală

Adauga un comentariu

Rating: