Meniu

Fotbal Stand de Afișare de Fotbal Rack de Afișare Acrilic Titularii 2 buc Clar Acrilic Rugby Fotbal Caz Rack Pentru Acasa, Camera de Studiu

  • Acasă
  • Sporturi De Echipa
  • Fotbal Stand de Afișare de Fotbal Rack de Afișare Acrilic Titularii 2 buc Clar Acrilic Rugby Fotbal Caz Rack Pentru Acasa, Camera de Studiu
Fotbal Stand de Afișare de Fotbal Rack de Afișare Acrilic Titularii 2 buc Clar Acrilic Rugby Fotbal Caz Rack Pentru Acasa, Camera de Studiu
|  0 Opiniile
44.91lei
124.74lei
SKU#: c36106 În stoc
  • Categorie : Sporturi De Echipa
Dimensiune
  • s
  • m
  • l
  • xl

Afișa dragostea ta pentru fotbal cu acest joc simplu si practic Fotbal Stand de Afișare.Realizate cu o grosime de aproximativ 3 mm, este atât de compact și portabil, perfect pentru utilizare acasă și la școală.Un cadou frumos pentru fanii de fotbal.Păstrați mingea în loc cu stil.

Caietul de sarcini:

Nume: Fotbal Stand De Afișare

Aplicabile: diverse bile cu diametru mai mare de 7cm/2.75 în

Material: acril

Culoare: Transparent (vă rugăm să îndepărtați folia de protecție de pe suprafața înainte de utilizare)

Dimensiunea totală: aproximativ 11*11*4 cm/4.33*4.33*1.57 în

Grosime: aproximativ 3mm

Diametru gaura: aproximativ 7cm/2.75 în

Lista De Ambalare:

2* Fotbal Sta Afișează

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Funcționează Bine pentru Tine: Adoptarea unui design pătrat și măiestrie excelent, acest Fotbal Stand de Afișare emana un look chic si modern.Sale transparente și clare estetica da un aspect elegant, fiind alegerea perfecta pentru a afișa mingea colecție în stil.

2.Ușor de Transportat: Ridica dvs. de colectare de fotbal cu fotbalul nostru stand de afișare.Portabil și ușor de transportat design asigură prețuită de fotbal este prezentat perfect.Sa 7cm/2.75 în diametru gaura se potrivește cele mai multe de dimensiuni standard mingi de fotbal.

3.Servi pentru o Lungă perioadă de Timp: Datorită acrilice, fotbalul nostru display stand nu este predispus la rugina, de rupere sau deformare.Este durabil si reutilizabile, cu o grosime de aproximativ 3 mm, ideal pentru expunere pe termen lung de apreciate de colectare de fotbal.

4.Gamă largă de Aplicații: Acest fotbal stand de afișare poate fi folosit acasă, la școală, camera de studiu, sala de expoziții, și în alte locuri pentru a prezenta preferate mingi de fotbal și adaugă eleganță la spațiu.

5.Cadoul Perfect: Impresiona invitatii dumneavoastra cu Fotbal Stand Display - perfect pentru afișarea mingi de fotbal, mingi de baschet, mingi de volei.Acest cadou uimitor este un mod minunat de a prezenta dragostea ta pentru sport și este ușor de asamblat.

  • Origine China Continentală

Adauga un comentariu

Rating: