Meniu

Silicon Protector Dinte Bretele Set de gutiere de Albire a Dintilor Tava (2 buc)

  • Acasă
  • Capace De Înot
  • Silicon Protector Dinte Bretele Set de gutiere de Albire a Dintilor Tava (2 buc)
Silicon Protector Dinte Bretele Set de gutiere de Albire a Dintilor Tava (2 buc)
|  0 Opiniile
5.11lei
12.73lei
SKU#: c356244 În stoc
  • Categorie : Capace De Înot
Dimensiune
  • s
  • m
  • l
  • xl

2/4buc Silicon Moale Dinte Ortodontic Dentar Set Gura de Paza Protector Dentare Albire Tăvi de Fixare Igienă Orală Îngrijire

Caracteristică:

1. Forma buna stabilitate.Înmuiate în apă clocotită pentru o lungă perioadă de timp, proteza suport nu va fi deformat serios sau contractat, astfel încât să nu poată fi utilizate.

2. Mare transparență.Turnate dentare suportul poate menține de înaltă transparență și este adecvat în special pentru utilizarea cu o lumină rece de albire instrument.

3. Bun thermoplasticity.Comparativ cu alte produse similare, termoplastic are avantaje evidente, în special potrivite pentru utilizarea de familie, și gingivale linie este foarte clar.

4. Acesta poate fi format în mod repetat.Din cauza inexactitatea de temperatura apei și timpul de înmuiere, turnare efect dentare suportului este de multe ori nu e bine.Acest produs poate fi re-turnate în 80-90 ℃ apă caldă, chiar dacă nu este format în mod corespunzător, care nu este de găsit în alte produse.

5. Termoplastic tăvi au două funcții, ele pot fi folosite ca dinte albire tăvi care susțin gel de albire.Acesta poate fi de asemenea folosit ca un anti-abraziune tava.

Caietul de sarcini:

Greutate: 2 buc: 13.6 g / Single: 6.8 g

Material: Silicon Moale

Culoare: Transparent

Utilizare:

1. Practica purta aparat dentar: a pus aparat dentar pe partea superioară a gingiilor și suge aer între acolade și gingiilor, astfel încât aparatul dentar poate acoperi suprafața întregului rând de dinți.

Sfaturi: practica de două ori, care este un proces important de luare de aparat dentar.Cel mai mic aparat dentar sunt practicate în același mod.

2. Înmoaie proteza de bază: se toarnă apă la 80-90 ° c într-un fund plat recipient cu o adâncime de apă care pot cufunda proteza de bază în timp ce mânerul rămâne în afara suprafeței de apă.Macerat dinților de bază în apă timp de 5-7 secunde și apoi se scoate.

Sfaturi: proteza este foarte moale la acest moment, astfel încât timpul de scufundare nu trebuie să fie prea lung.Când proteza este ridicat, ar trebui să fie moale și alungit, și este necesar pentru a începe să se deformeze ușor.

3. Face aparate dentare: a pus aparat dentar înainte, purta-le cu atenție și rapid pe gingii, și să continue să sugă de la pasul 1. Degetul apasă comună a danturii și dinte pentru a face mai subțire, în timp ce vârful limbii întărește dantura și interiorul dintelui.

Sfaturi: fii rapid.Fiți atenți să nu mușcă tare.Suportul este un pic cald, dar nu va provoca nici un rău.

4. Tăiați proteza: după apăsarea cu degetul timp de 10-15 secunde, se scoate proteza și clătiți-l cu apă.Se taie excesul de material cu foarfeca de-a lungul imprimat gingivale linie (linia între dinți și gingii) pe proteza de bază, și apoi se taie de pe mâner.

Sfaturi: taie partea de deasupra gingivale linie, astfel încât gelul poate intra în contact cu dinții și pentru a evita iritarea gingiilor.

5. Frotiu gel: se aplica gelul uniform pe exterior suprafata dintelui a danturii.doza de gel de albire este de 0,5-1mm grosime.atâta timp cât solid alb gel este uns peste tot în exterior suprafata dintelui.

Sfaturi: vă rugăm să se usuce în interiorul dinților de bază cu hârtie moale înainte de aplicarea de gel, astfel încât acoperirea poate fi repartizate uniform.

Albirea dintilor sfaturi:

1. Evita fumatul cât mai mult posibil, pentru a evita "colorare" pe suprafața dinților.

2. Amintiți-vă să clătiți gura după mese pentru a scăpa de bacterii și pigmenți care pot fi atașate.

3. Insista speli pe dinți de cel puțin două ori pe zi, dimineața și seara, și dacă puteți folosi pasta de dinti albire cu ea, este chiar mai bine.

4. Ața dentară în mod corespunzător, astfel încât să nu dea pământul în între dinți o șansă de a profita de ea.

5. Curăța dinții în mod regulat și să le dea o "curățare".

Notă:

Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!

Vă rugăm să permiteți-1-2cm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

2/4buc X Dinte Bretele

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.

5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timp de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

6. Dacă nu ați primit comanda după 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmări comanda dumneavoastră și de a lua înapoi la tine asap.Scopul nostru este satisfactia clientului!

7. Timp De Livrare:

1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și de 30 de zile de la data primirii.În cazul în care elementul este în posesia ta mai mult de 7 zile, acesta va fi considerat utilizat și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE la tine.NU există EXCEPȚII!

Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.

2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și ID-ul comenzii.

  • Origine China Continentală
  • Material EVA
  • Numărul De Model gutiera
  • Varsta De mai sus 13
  • Nume De Brand JOCESTYLE

Adauga un comentariu

Rating: