Meniu

Clipboard Dosar Asociere, Depozitare Clipboard Cu Coperta Potrivit Pentru Scoala De Afaceri Ședință De Birou Notepad Placaj

Clipboard Dosar Asociere, Depozitare Clipboard Cu Coperta Potrivit Pentru Scoala De Afaceri Ședință De Birou Notepad Placaj
|  0 Opiniile
125.35lei
SKU#: c343192 În stoc
  • Categorie : Casa De Depozitare & Organizare
Dimensiune
  • s
  • m
  • l
  • xl

Stil Îndeplinește Funcția - design elegant, caracteristici convenabile, sigure buzunare perfect pentru stocarea de documente, carti de vizita, bilete de călătorie, observații și cv-uri.Include un suport pentru pix și o reîncărcabile scris pad

Fabricat de înaltă calitate din piele PU, portabil și durabil, nu este ușor să fie deteriorate și deformate. 360° protectie pentru a facilita munca, afaceri impermeabil folder pentru a proteja fișierele și documentele.

Multifunctional Fișier Sac de Aceasta servieta din piele, de asemenea, are 6 sloturi pentru carduri, un stilou bucla, un buzunar de mijloc (iPad buzunar) și cv-ul de buzunar. (hârtie și pix nu este inclus)

A4 și letter pentru dimensiunea hârtiei sac de depozitare: 12.7 cm x 9.6 x 0.9 cm (aproximativ 30.9 x 24.9 x 0.9 cm), organiza cu ușurință documente importante, scrisori, note, plicuri, cărți de vizită și alte elemente, păstrând totul organizat, Face muncă sau de studiu mai eficient.Se potrivește cele mai multe serviete si genti.Cadoul Perfect pentru partenerii de afaceri, clienții sau colegii.Mare pentru facultate.

Cadoul Perfect pentru partenerii de afaceri, clienții sau colegii.O alegere excelentă pentru cei care sunt în căutarea primului loc de muncă după facultate, și cel mai bun cadou pentru bărbați și femei.Cele mai bune produse pentru afaceri, de birou, școală; cadoul Perfect pentru Craciun!

dimensiune: 25,5 x 33.5 cm

Material: PU

culoare: roz / gri / verde / rosu / galben

Conținutul Pachetului:

1 x set clipboard cu coperta

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

  • Origine China Continentală

Adauga un comentariu

Rating: