Meniu

Pliere Raft De Perete Porable Design Pliabil Montare Pe Perete Raft Raft Multifuncțional Rafturi Pentru Prosoape Tablete Telefoane Mobile

Pliere Raft De Perete Porable Design Pliabil Montare Pe Perete Raft Raft Multifuncțional Rafturi Pentru Prosoape Tablete Telefoane Mobile
|  0 Opiniile
31.09lei
62.23lei
SKU#: c305952 În stoc
  • Categorie : Casa De Depozitare & Organizare
Dimensiune
  • s
  • m
  • l
  • xl

Puncte:

1. Utilizate pe scară largă: Cu pliere raft de perete, puteți crea cu ușurință mai mult spațiu pentru dispozitive, cum ar fi tablete, telefoane mobile, difuzoare, și aparatele de fotografiat.Dar ceea ce stabilește în afară este multifuncțional design.Este perfect pentru prosoape, plante, cărți, și mai mult, făcându-l un du-te-a pentru orice zonă din casă.În Plus, este ușor de instalat și de ori, făcându-l accesibil oricând, oriunde.

2. Design pliabil: Cu capacitatea de a fi ușor de pliat și depozitat atunci când nu este în uz, nostru Rabatabil Raft de Perete oferă o mai practic și economie de spațiu de stocare soluție pentru casa ta.Organizați elementele mai eficient și bucurați-vă de confortul de a avea un sistem flexibil de stocare opțiune la dispoziția dumneavoastră.

3. Unic de Ridicat Șine de Proiectare: Noastre inovatoare de pliere raft de perete oferă ridicat șine, care oferă o inteligentă și sigură soluție pentru a preveni elemente de alunecare.Acest design versatil dubleaza ca un telefon și tablet suport pentru a păstra toate elementele organizat și protejat cu usurinta.

4. Ușor de Instalare: Această pliere raft de perete este punch-gratuit și fără urmări, astfel încât să puteți instala pe orice suprafață netedă, fără a deteriora peretele.Acesta este dotat cu auto-adezive, autocolante, care sunt puternice și durabile.Raftul este fabricat de înaltă calitate PP material care este rezistent la apă și ușor de curățat.Puteți plia atunci când nu este în uz pentru a economisi spațiu.

5. Aspect Elegant, Cu un aspect simplu si elegant, acest rabatabil raft de perete poate potrivi casa ta, stil de decorare pentru mai multe locuri.Este la modă și practice, și poate stoca obiecte de frumos și convenabil.

Descriere :

În căutarea pentru o soluție de depozitare inteligentă pentru aparate foto si accesorii?Nostru pliabil raft de perete este doar ceea ce ai nevoie.Făcut cu un design atent, folosind material PP, se economisește spațiu cu ușurință și se integrează armonios în orice cameră decor.Ia organizat în stil cu această modă raft.

Caietul de sarcini:

1. Nume Produs: Pliere Raft De Perete

2. Produs Material: PP

3. Produs De Culoare: Alb

44.Dimensiune produs: Mari 30*19cm/11.81*7.48, mici 17.2*10.8 cm/6.77*4.25 în (aprox.)

Lista De Ambalare:

1 x Rabatabil Raft de Perete

Note:

1. Datorită efectelor de iluminare și unghiuri, poate exista o diferență de culoare în produs, vă rugăm să înțelegeți.

2. Datorită măsurare manual, nu poate fi o eroare în dimensiune produs.

  • Origine China Continentală
  • Numărul De Model Pliere Raft De Perete
  • Nr. de Niveluri Single
  • Material PP
  • Tip De Instalare Montat Pe Perete Tip

Adauga un comentariu

Rating: