Meniu

LCD Display 8X2 0802A Character16pin 58*32mm SPLC780D1

LCD Display 8X2 0802A Character16pin 58*32mm SPLC780D1
|  0 Opiniile
11.17lei
SKU#: c257495 În stoc
Tag-uri - LCD display module, fabrica de pcb, lcd pcb
  • Categorie : Componente Electronice Și Sisteme
Dimensiune
  • s
  • m
  • l
  • xl

Stimați clienți, bine ati venit la magazinul Nostru !Sper să ai o călătorie de afaceri în magazinul nostru!

1. Acest LCD se poate oferi informații detaliate, date de dezvoltare și suport tehnic.Vă rugăm să ne contactați !

2. Pentru reparații și înlocuire, dacă nu sunteți familiarizați cu LCD, pls.contactați-ne prima !

3. Dacă aveți orice întrebări cu privire la marfă și preț, vă rugăm să ne contactați.

4. Pls.alege dreptul de expediere .În funcție de experiență, vă sugerăm să alegeți Chicme.ro Standard de transport maritim .Cele mai multe țări necesită un număr fiscal, vă rugăm să includeți atunci când plasarea unei comenzi.

5 .Feedback-ul dvs. este foarte important pentru noi .dacă aveți orice problemă, Pls.contactați-ne în primul rând.Eu cred că putem rezolva problema împreună.Multumesc!!!

Despre noi

Înființată în 2001 de un grup de experiență R&D ingineri în LCD industrii, Laurel Electronics Ltd.este recunoscut ca unul dintre cele mai progresiste companii în proiectare și producție de dimensiuni mici și medii dimensiuni LCD module în China continentală.

Am lucrat cu partenerul nostru, companie, Slava Sunet (Asia) Ltd.de la Hong Kong international pentru clienții din statele UNITE ale americii, Europa și multe alte țări.

Susținută de rigid sistem de management de calitate, produse inovatoare, modele și bine echipate facilități de producție, putem oferi cuprinzătoare, cost-eficiente și de înaltă calitate de servicii cu valoare adăugată pentru clienți.Laurel ofera o gama larga de standard și personalizate concepute module, caracter grafic, COB, COG și TAB-ul, și diverse sisteme de iluminare.Aplicațiile variază de la instrumente de control de proces, de consum, medicale, POS pentru comunicații.

Recunoscând că globale de protecție a mediului este responsabilitatea tot timpul din lume, Laurel livrările de produse Conforme cu RoHS pentru clienții noștri.

De la fondarea sa, Laurel a avut loc la principiile de "Colaborare", "Inovație", "Calitate" ca filosofia noastra de afaceri.În viitor, Laurel va, de asemenea, să depună eforturi pentru a satisface nevoile clienților și de a adăuga valoare pentru clienți.

Contactați-ne pentru cerințele dumneavoastră și vă poate ghida prin cele mai bune LCD-sistem pentru aplicațiile dumneavoastră.

Acest produs este potrivit pentru aplicații industriale, de înaltă fiabilitate!Informații despre produs este după cum urmează:

Noi sprijinim produse personalizate dacă aveți o cantitate mare .

Informații despre produs este după cum urmează:

  • Origine China Continentală
  • Tip Personajul
  • Numărul De Model 0802
  • Rezoluție 08*02
  • Nume De Brand yuxian

Adauga un comentariu

Rating: