Meniu

4BUC/set Model de Crăciun Gol Pictura Șabloane de Desene animate Drăguț Dantela Conducător Pentru DIY Creative Album Constantin Șablon Desen

  • Acasă
  • Elaborarea Consumabile
  • 4BUC/set Model de Crăciun Gol Pictura Șabloane de Desene animate Drăguț Dantela Conducător Pentru DIY Creative Album Constantin Șablon Desen
4BUC/set Model de Crăciun Gol Pictura Șabloane de Desene animate Drăguț Dantela Conducător Pentru DIY Creative Album Constantin Șablon Desen
|  0 Opiniile
2.08lei
3.17lei
SKU#: c251381 În stoc
  • Categorie : Elaborarea Consumabile
Dimensiune
  • s
  • m
  • l
  • xl

4BUC/set Model de Crăciun Gol Pictura Șabloane de Desene animate Drăguț Dantela Conducător Pentru DIY Creative Album Constantin Șablon Desen

Nou și de înaltă calitate!

Descriere:

1. Design unic: Această mână-pictat domnitorul este fin proiectat cu frumoase modele de Crăciun.Este potrivit pentru a face Festivalul meșteșugurilor și va adăuga o notă personalizată pentru dumneavoastră decor de Crăciun.

2. Ușor de utilizat: design de Crăciun hollow-out mână-pictat domnitorul este ușor de operat.Atât adulții, cât și copiii pot desena cu ușurință modele frumoase și de a îmbunătăți imaginația copiilor.

3. Multi-funcție: în afară de a fi folosit ca un instrument de măsurare, această mână-pictat linie poate fi de asemenea utilizat pentru graffiti, desen, sau de a face carduri, camere de decorare, etc., care este potrivit pentru diverse proiecte de artizanat.

4. Calitate excelentă: Această mână-pictat domnitorul este fabricat din materiale de înaltă calitate, durabil, nu este ușor de a purta sau de a sparge, și poate fi folosit pentru o perioadă lungă de timp.

5. Cadoul Perfect: acest Crăciun tematice de mână-pictat domnitorul este un cadou foarte interesant, potrivit pentru prieteni, membri ai familiei sau profesori în timpul Crăciun.Ei vor dori cu siguranta acest lucru practice și artistice cadou.

Caracteristică:

Durabil și Reutilizabile: Realizate din material PP, netedă și greutate mică.Le poti folosi de mai multe ori.

Ușor De Curățat: După utilizare, se Spală suprafața de stencil cu apă curgătoare sau doar le frecati cu curat duster pânză.

Utilizare: Matrita pentru perete, pictura, colaje, produse de panificație decorare Tort model,dantela tort, tort model, ziua de nastere, nunta, tort de vacanță a deciziilor, etc.

Folosind laser adancit-out proces, modelul este rafinat și delicat, veniți sunt netede și plat, fără ghimpi.

4 tipuri de tort decorare dantela sabloane cu modele diferite, ușor de a face superba prăjituri cu diferite modele.

Dacă sunteți un bucătar de patiserie profesionist sau DIY face prăjituri la domiciliu, se poate face aspectul de tort rafinat.

Material: PP

Culoare: așa Cum se arată

Dimensiune: imaginea de Referință

Pachetul include: 4 BUC

Notă:

1. Din cauza manuală de măsurare, vă rugăm să permită o eroare de 1-3mm.

2. Ca de computere diferite de afișare diferite culori, vă mulțumesc pentru înțelegere, real produs de culoare pot fi ușor diferite de imagine.

Despre noi

Compania noastra este un profesionist transfrontaliere companie de e-commerce cu personal profesionist, produse profesionale si marci.

În principal avem de a face produsul cu ridicata și cu amănuntul.

transport

Când plasați o comandă,vă rugăm să alegeți o metodă de transport maritim .Dacă doriți să expedieze prin poștă ,vă rugăm să plătesc taxă suplimentară de transport.Vom trimite articole în termen de 7 zile după ce plata este finalizată.

Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale,care pot afecta cât de repede produsul este inspectat.

Nu vom rambursa taxa de transport maritim pentru transporturile refuzat.

Rambursare

Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri cel mai bun pe care putem.

Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 20 de zile de la primirea bunului pentru orice motiv.Cu toate acestea,cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale.În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate,cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă.Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere.

Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.

  • Origine China Continentală
  • Numărul De Model XN22092304ZUOFILY

Adauga un comentariu

Rating: