Meniu

Geanta De Golf Husa De Ploaie Pliabila Golf Club Praf Protector Complet De Protecție De Golf Sac Impermeabil Cu Buzunar Portabil Sac De Golf

  • Acasă
  • Sport & Divertisment
  • Geanta De Golf Husa De Ploaie Pliabila Golf Club Praf Protector Complet De Protecție De Golf Sac Impermeabil Cu Buzunar Portabil Sac De Golf
Geanta De Golf Husa De Ploaie Pliabila Golf Club Praf Protector Complet De Protecție De Golf Sac Impermeabil Cu Buzunar Portabil Sac De Golf
|  0 Opiniile
89.67lei
131.88lei
SKU#: c2010 În stoc
  • Categorie : Sport & Divertisment
Dimensiune
  • s
  • m
  • l
  • xl

Puncte:

1、Selectate Panza Material: Sac de Golf husa de Ploaie are o mare calitate, selectate cu panza tesatura materialului.Pliabil Golf Club Praf Protector poate proteja geanta de mai bine de atât de impermeabilizare și de praf.

2、Varietate de Buzunare: Geanta de Golf de Protecție Capac are un buzunar unic de design.Când sacul capacul este deschis, acesta poate fi transformat într-un buzunar lateral pentru transportul bunurilor, atunci când pe teren.Când capacul de protecție este pliat, devine o husa de ploaie pentru capacul de protecție din sac.

3、Buna Fermoar: Geanta de Golf de Acoperire este ușor de utilizat.O jos catarama design poate preveni complet apa de ploaie de stropi pe sac.Fermoarul este netedă și ușor pentru a trage.

4、Practice Capac de Protecție: husa de Ploaie pentru Sac de Golf este practic.Introduce business card etichetă pentru a identifica identitatea.Ideal pentru a evita confuzia, atunci când mai multe seturi de echipament de golf sunt puse pe capacul de protecție.

5、Uimitoare Cadou: Geanta de Golf de Ploaie Protector poate fi un cadou minunat pentru ziua Recunostintei, Craciun, Anul Nou, zile de naștere și la familia ta, prietenii, rudele și colegii!

Descriere:

Geanta de Golf de Ploaie Protector este bine conceput, rezistent la apa, praf, pliabil și ușor de utilizat.Introduce business card etichetă pentru a identifica identitatea și pentru a evita confuzia, atunci când mai multe seturi de echipament de golf sunt puse pe capacul de protecție.

Caietul de sarcini:

Produs material: panza

Produs dimensiune: 115*35*19cm/45.27*13.77*7.48 în

Dimensiune pliată: 30*26*4.5 cm/11.81*10.23*1.77 în

Greutate produs: 598g

Produs de culoare: negru/albastru/galben/roz

Funcția produs: impermeabil, rezistent la praf

Lista De Ambalare: Sac De Golf Husa De Ploaie*1

Notă:

1. Din cauza manuală de măsurare, vă rugăm să permiteți-1-2cm de eroare.

2. Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.

  • Origine China Continentală

Adauga un comentariu

Rating: