Meniu

Planta verde Rug de Plante Clipuri Anti-depunere de Flori Stand Suport Orhidee Suport Stâlp de Îngrijire a Plantelor Accesoriu de Plante Fix

  • Acasă
  • Home & Garden
  • Planta verde Rug de Plante Clipuri Anti-depunere de Flori Stand Suport Orhidee Suport Stâlp de Îngrijire a Plantelor Accesoriu de Plante Fix
Planta verde Rug de Plante Clipuri Anti-depunere de Flori Stand Suport Orhidee Suport Stâlp de Îngrijire a Plantelor Accesoriu de Plante Fix
|  0 Opiniile
42.68lei
66.67lei
SKU#: c19928 În stoc
  • Categorie : Home & Garden
Dimensiune
  • s
  • m
  • l
  • xl

Caracteristică:

* brand nou și de înaltă calitate.

* Fabricat din plastic de înaltă calitate și metal, durabil, ușor de utilizat și nu va deteriora plantele.

* Suprafața verde a plantelor miza este procesat, neted și plat, nu te dor degetele.

* Plante miza a preveni plantele de la care se încadrează sau de a se încurca cu alte tulpini și de a proteja împotriva intemperiilor.

*SUPORT pentru PLANTELE TALE: setul Nostru de 55 de grădină mizele sunt perfecte pentru sprijinirea plante, legume și flori de toate dimensiunile.Orhidee mizele sunt, de asemenea, incluse.

*Materiale Premium: planta sprijin poli sunt făcute de înaltă calitate din material plastic si metal, anti-rugina, sigur și durabil.Culoarea este fix și nu este ușor să se estompeze, iar suprafața este netedă, astfel încât să nu rănească mâinile.

*Design unic: planta clipuri se pot deplasa liber pe planta suport bete, si curbat design inel care sprijină plantele îl face ușor pentru plante de a pătrunde fără a-i răni și oferă o mulțime de cameră pentru a creste.

*Ușor de utilizat: Doar introduceti planta suport bețe în pământ și se introduce tija în slotul de cerc.Inelul este cu fante pentru cele mai multe tulpini, și grădină de plante sprijin miza deține planta bine, ideal pentru alpinism plante.

*Multiple Utilizări: Plantă suport bete sunt foarte bune pentru indreptarea tulpini de plante și sprijinirea tinerelor plante de fasole, roșii, castraveți și alte mici plante de interior, plante agatatoare sau legume.

Caietul de sarcini:

Material: Plastic

culoare: Verde

Dimensiune: 30CM

Conținutul pachetului:

15 * Planta Verde Miza

40 * Plante Clipuri

NOTĂ

1. Din cauza diverși factori, cum ar fi luminozitatea ecranului și luminozitatea, culoarea reală poate fi ușor diferită de imaginea de pe site-ul.

2. Vă rugăm să lăsați datele diferă ușor de la măsurarea manuală

  • Origine China Continentală

Adauga un comentariu

Rating: