Meniu

Minge De Golf Husă Moale Ușor De Golf De Talie Sac De Titularul De Golf Husă Cu Tee Deține 3 Bile Multifunctionala Set De Instrumente

Minge De Golf Husă Moale Ușor De Golf De Talie Sac De Titularul De Golf Husă Cu Tee Deține 3 Bile Multifunctionala Set De Instrumente
|  0 Opiniile
7.90lei
19.78lei
SKU#: c19103 În stoc
  • Categorie : Pantofi De Sport,Imbracaminte Si Accesorii
Dimensiune
  • s
  • m
  • l
  • xl

Minge De Golf Husă Moale Ușor De Golf De Talie Sac De Titularul De Golf Husă Cu Tee Deține 3 Bile Multifunctionala Set De Instrumente

Puncte:

1.Elegant și Distractiv: Alegeți din 8 stiluri de minge de golf pungi cu imagini de animale sau de floarea-soarelui modele.Astfel încât să puteți să le împărtășiți cu prietenii sau bucurați-vă-le-te.

2.Efort Accesibilitate: Cu design portabil compact, cu noastre de minge de golf husă este un must-have pentru jucătorii de golf avid.De măsurare de aproximativ 5 x 15 cm / 1.96 x 5.90 inch, acesta poate stoca până la 3 bile și cu ușurință clipuri pe geanta sau curea pentru acces ușor în timpul jocului.

3.Fără compromisuri Durabilitate: Fabricat din material de înaltă calitate, această minge de golf husa este moale, de încredere, și în condiții de siguranță.Ea are o structură robust, care poate rezista la uzura.

4.Inovatoare de Eliberare Design: Această minge de golf husă adoptă o 2-gaura de design, care vă permite pentru a elibera cu ușurință mingi de golf.Acesta poate fi agățată pe o curea sau golf club geanta cu un robust clemă de curea, ceea ce este convenabil și practice pentru iubitorii de golf.

5.Aplicabile pe scară largă: Această minge de golf husă este o opțiune de versatil pentru a depozita mici obiecte personale sau care transporta mingi de golf.Este perfect pentru turnee, competiții, programe de antrenament, sau de divertisment.Îl puteți folosi pentru orice golf ocazie, făcându-l un accesoriu must-have pentru jucătorii de golf din toate nivelurile.

Caietul de sarcini:

Produs greutate: 25g

Produs material: material de scufundări

Dimensiune produs: 5*5*15 CM|1.96*1.96*5.90 cm

Lista De Ambalare:

1* Minge De Golf Titular

Notă:

Din cauza de iluminare diferite și setările de ecran, elementul de culoare pot fi ușor diferite de imagine.

Din diferite manuale măsurători, vă rugăm să permiteți un 1-2cm diferență în dimensiune.

Metode de plata:

· Puteți face plata prin oricare dintre metodele de mai sus și vă rugăm să se stabilească în termen de 3 zile de îndată ce comanda dvs. este plasat.

· Chicme.ro va verifica plata în termen de 24 de ore și vom procesa comanda dumneavoastră odată ce este terminat.

· În cazul în care comanda este închis din cauza motive de securitate, va trebui să depuneți o cerere la Chicme.ro.

· Restituirea cauzate de anulare a comenzii, de restituire acord, sau de mediere vor fi procesate imediat și durează, de obicei, 7-10 zile lucrătoare pentru a ajunge la contul dumneavoastră.

Transport maritim și pachetul:

· Toate articolele vor fi verificate și bine ambalate înainte de expediere.Comenzile vor fi expediate în termen de 2-5 zile lucrătoare după ce plata este terminat.

· Greutatea coletului prin posta normala este limitată la 2 kg.Va vom trimite separat, dacă greutatea este de peste 2kg.

· De obicei, este nevoie de aproximativ 15 - 60 de zile și ar putea fi un pic mai mult, în unele zone îndepărtate.

· Puteți alege o rapidă metodă de transport, dacă vrei să te coletul mai devreme, și pentru acest lucru, va trebui să plătească taxa de transport.

Retrimite și de rambursare:

Vom retrimite sau restituire în cazul în care coletul este pierdut, deteriorat în timpul transportului, sau a primit elementul greșit.Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați și vom fi încântați să vă ajute.

Feedback-ul:

· Dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru, vă rugăm să ne lăsați feedback-ul pozitiv, ne va fi foarte apreciat.

· Dacă există ceva în neregulă, vă rugăm să ne contactați înainte de a pleca feedback-ul și vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta până când totul este bine.

  • Material nailon
  • Numărul De Model Minge de Golf husă
  • Origine China Continentală
  • Nume De Brand CAMPHIKING

Adauga un comentariu

Rating: