Meniu

Pistonului de frână Extractorul Pentru Motocicleta Pistonului de Frână Extractorul de Frână demontarea Pistonului de Blocare Clește Universal Motocicleta Pentru Motocicleta ATV-uri

Pistonului de frână Extractorul Pentru Motocicleta Pistonului de Frână Extractorul de Frână demontarea Pistonului de Blocare Clește Universal Motocicleta Pentru Motocicleta ATV-uri
|  0 Opiniile
69.47lei
138.93lei
SKU#: c18792 În stoc
  • Categorie : Ornamentale Și De Curățare Și Protecție
Dimensiune
  • s
  • m
  • l
  • xl

Descriere Produs:

Motocicleta instrument elimină zgarieturi timpul întreținerii de rutină și reproduce acțiunea de clește cu protecție mânere că de contact a pistonului de frână.Acest instrument poate fi folosit în combinație cu aer forțat metodă de îndepărtare de pistoane de frână.Cu atat mai greu de prindere, stransa conexiune cu piston.

Caietul de sarcini:

Nume Produs: Motocicleta Pistonului De Frână Tragator

Stare: nou

Aplicație: motocicleta de frână demontarea pistonului etrierului

Greutate: aproximativ 0,345 kg

Material: 50# din oțel carbon + a3 oțel

Lista De Ambalare:

Pistonului de frână Tragator* 1buc

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Suportabil și Solid: Frână Piston Tragator caracteristică fiind realizate din oțel de înaltă calitate, este de fiabile de calitate, durabil și practic.Puteți să fiți siguri de a cumpăra.

2.La îndemână pentru a Utiliza: Motocicleta Etrierului de Frână are o funcțiune la îndemână.și este de mare ajutor pentru piloti profesionisti si s și Amatori pasionații de călărie.

3.Fiabile și Ușor: Caracterizat printr-fiind conceput ca un ușor și portabil, nostru cu Motocicleta Pistonului de Frână Extractorul este perfect ia-de-a lungul Motocicleta Pistonului de Frână instrument.

4.Practic și Util Instrument: puteți să fiți siguri de a alege nostru de Frână demontarea Pistonului Etrierului, care este un instrument esențial pentru oricine care lucrează în propria lor mașină.

5.Utilizarea pe scară largă: puteți să fiți siguri de a alege Pistonului de Frână Extractorul pentru Motocicleta, care nu este doar pentru piloti profesionisti si s, dar pentru călăreț de zi cu zi, precum și.

  • Origine China Continentală
  • Tip Anvelope Instrumente De Reparare

Adauga un comentariu

Rating: