Meniu

2X LED-uri Impermeabil Barca Lumini,2 Lumini de 72W rezistent la apa Testat Punte/Doc Marin Lumini 2200LMS 120°Potop de Lumină,Nava Lumini

2X LED-uri Impermeabil Barca Lumini,2 Lumini de 72W rezistent la apa Testat Punte/Doc Marin Lumini 2200LMS 120°Potop de Lumină,Nava Lumini
|  0 Opiniile
132.69lei
SKU#: c18609 În stoc
  • Categorie : Alte Piese Și Accesorii Pentru Vehicule
Dimensiune
  • s
  • m
  • l
  • xl

Inundații LED lumină: Aceste distribuitor de lumini cu led chips-uri se aprinde 120° vă oferă ample lumină pentru toată noaptea activități, cum ar fi pește, serviciu bord, apă de schi, serviciu de surf și mai mult!

P68 rezistent la apa: dacă sunteți de montare astea pe barca ta niciodată nu trebuie să vă faceți griji despre lumini, fiind scurtcircuitate din cauza apei.

Rugina Dovada Baruri Lumina Noastră: corp din aliaj de aluminiu și oțel inoxidabil suporturi de montare pot rezista la apa dulce și apa sărată.Nu este nevoie să vă faceți griji că lăsând luminile aprinse permanent în elemente va provoca eroziune.

Monta Oriunde: lumina baruri pot fi montate aproape oriunde!barca de pescuit, barcă cu fund plat, serviciu barca, barca de viteza, cabina vasului, off-road, coș de golf, motociclete și alte vehicule.

Nou și de înaltă calitate:de Înaltă rezistență și durabilitate excelentă.

Culoare lumina: alb lumina

Tip soclu: 2-fire

Tip LED: 3030

Numărul de Led-uri: 24LED

Tensiune: DC 12V-60V

Temperatura de culoare: 6500K

Putere: 72W

Flux luminos: 2200LM

Viata: 50000 ore

Culoare: negru

Material: aluminiu

Dimensiune: 145x35mm

Conținutul Pachetului:

4 * Nava lumini (cu accesorii)

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

  • Origine China Continentală

Adauga un comentariu

Rating: