Meniu

Reflectorizante de Fotbal Efect Minge de Fotbal din Piele PU de Fotbal Instrument de Formare Pentru Adolescenți, Adulți Și Iubitorii de Fotbal

  • Acasă
  • Sporturi De Echipa
  • Reflectorizante de Fotbal Efect Minge de Fotbal din Piele PU de Fotbal Instrument de Formare Pentru Adolescenți, Adulți Și Iubitorii de Fotbal
Reflectorizante de Fotbal Efect Minge de Fotbal din Piele PU de Fotbal Instrument de Formare Pentru Adolescenți, Adulți Și Iubitorii de Fotbal
|  0 Opiniile
59.81lei
85.46lei
SKU#: c181158 În stoc
  • Categorie : Sporturi De Echipa
Dimensiune
  • s
  • m
  • l
  • xl

Experiența un anti-scurgere Holographics de Fotbal, care afișează o uimitoare holograma atunci când a lovit.Gratuit pentru a arăta off-vă abilitățile de fotbal, mingea oferă o bună stabilitate și este perfect pentru iubitorii de fotbal de la toate nivelurile.

Caietul de sarcini:

Nume: Reflectorizante De Fotbal

Stil: Nr. 4/Nr 5

Material: Piele PU

Lista De Ambalare:

1buc*Reflectorizante de Fotbal

Note:

1. Datorită diferite de afișare și efecte de iluminare, culoarea reală a produsului poate fi ușor diferite de culoare din imagine.

2. Din cauza manuală de măsurare, vă rugăm să permită o măsurare cu o abatere de 1-3cm.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Durabilitate excelentă: Acest Reflectorizante minge de Fotbal oferă de înaltă precizie și superb de etanșare, asigurarea aer superior de retenție.Sale anti-scurgere proprietăți fac perfect pentru jocuri mai lungi.

2.Îmbunătățită Noapte a Juca: Ridica joc de fotbal cu Reflectorizante de Fotbal!Sale reflectorizante efect face ca mingea să strălucească în întuneric, în timp ce fermecatoare holograma adaugă o atingere rece.Perfect pentru distracție, eye-catching games sub stele.

3.Îmbunătățit Controlul Mingii: Noastre minge de fotbal are elasticitate buna, vine cu o pompă, și îndeplinește jocul standarde.Bucurați-vă de o experiență de joc mai bine și prezenta abilitățile dumneavoastră fără efort.

4.Touch confortabil: Fabricat din PU moale materialul de piele, acest reflectorizante de fotbal oferă o bună stabilitate și un mediu de respingere, făcându-l ideal pentru a juca pe timp de noapte sau în condiții de lumină scăzută.

5.Instrument Multi-Scop: să Stea afară din mulțime cu Reflectorizante minge de Fotbal care atrage ochii altora.O idee mare cadou pentru iubitorii de fotbal, de orice varsta, fie adolescenți sau adulți, care doresc să facă o impresie bună pe teren.

  • Origine China Continentală

Adauga un comentariu

Rating: