Meniu

Mini Ski Patine pentru Zăpadă Scurt Skiboard snowblade-suri de Înaltă Calitate Reglabil Legături Portabil Schi, Pantofi de Zăpadă Bord

  • Acasă
  • Sport & Divertisment
  • Mini Ski Patine pentru Zăpadă Scurt Skiboard snowblade-suri de Înaltă Calitate Reglabil Legături Portabil Schi, Pantofi de Zăpadă Bord
Mini Ski Patine pentru Zăpadă Scurt Skiboard snowblade-suri de Înaltă Calitate Reglabil Legături Portabil Schi, Pantofi de Zăpadă Bord
|  0 Opiniile
230.83lei
419.68lei
SKU#: c1678 În stoc
  • Categorie : Sport & Divertisment
Dimensiune
  • s
  • m
  • l
  • xl

Puncte:

1. [ Ușor de Utilizat ] Pantofi de Iarnă de Schi Bord este convenabil pentru tine să se bucure de distracție de schi, permițându-vă să atașați direct la pantofi de iarna sau bocanci de schi, datorită reglabil de fixare.

2. [ Universal Structura ] Potrivit pentru pantofi cu un pantof mărimea 6-13US/38-47EU, Iarna Schi, Pantofi de Bord are o gamă largă de compatibilitate, pentru a evita orice probleme inutile pentru tine.

3. [ Complet Portabil ] Măsurarea despre 43x14x9 cm/16.92x5.51x3.54 cm, Pantofi de Iarna Schiuri Set este permițându-vă să-l ia oriunde să se bucure de schi, foarte ușoare și portabile.

4. [ Desăvârșit Cadou ] în aer liber, Schi Skiboard este furnizarea de sprijin mare pentru schi, un cadou perfect pentru familie sau prieteni care iubesc pentru a schia, de a le surprinde la Crăciun, Anul Nou sau de ziua Recunostintei părți.

5. [ Gamă largă de Aplicații ] Având o gamă largă de aplicații, Schi Boot Snowboard este aducându-vă mai distractiv, potrivit pentru a lua la munte, pante sau la pârtiile de schi să se bucure de schi.

Portabil De Schi Pantofi Reglabil Snowboard Pantofi De Patinaj Mini Schi, Patine, Schi, Sanie Practice Cizme Pentru Iarnă În Aer Liber Accesorii

Puncte: 1、Reglabil de Fixare: Acesta poate fi atașat direct la pantofi de iarna sau cizme de schi.Reglabil de fixare vă permite să repara pe orice pantof.

2、O Mărime se Potrivește Tuturor: vă recomandăm pantofi de următoarele dimensiuni: 6-13 NE / 38-47 UE.

3、Portabil și Practic: Ele pot fi puse în orice geantă, astfel încât să le puteți lua oriunde.Nu ai nevoie de bocanci de schi sau orice alte echipamente grele și costisitoare.

4、Nou în plină Expansiune Sporturi de Iarnă: Combinație de schi și patinaj.Transforma-ti pantofii într-un schi de pantofi atașament pentru mini schiuri!

5、Aplicarea pe scară Largă: le puteți folosi pentru pârtiile, parcuri de zăpadă, trasee montane, sau doar pentru distracție în local sanie dealuri sau în curte.

Caietul de sarcini:

Nume: Snowboard Pantofi

Material: nylon + otel inoxidabil + catarama de metal

Culoare: negru, o pereche

Dimensiune: aproximativ 43*14*9cm (unic grosime de 1,7 cm)

Greutate: aproximativ 1,75 kg

Ambalaj: cutie de culori

Lista De Ambalare:

Schi Pantofi*2

Sac De Depozitare*1

Notă:

Din cauza diferențelor de iluminat și setările de pe ecran, culoarea produsului poate fi ușor diferită de imagine.

Din diferite manuale măsurători, vă rugăm să permiteți ușoară a diferențelor de dimensiune.

  • Origine China Continentală

Adauga un comentariu

Rating: