Meniu

Larg Hemming Piciorul De Cusut 3 Dimensiune 1/2 Inch,3/4 Inch,1 Inch Pentru Fratele Cântăreț Și Alte Low Ocupa De Masini De Cusut

Larg Hemming Piciorul De Cusut 3 Dimensiune 1/2 Inch,3/4 Inch,1 Inch Pentru Fratele Cântăreț Și Alte Low Ocupa De Masini De Cusut
|  0 Opiniile
25.03lei
35.77lei
SKU#: c15594 În stoc
  • Categorie : Arte,Meșteșuguri Și De Cusut
Dimensiune
  • s
  • m
  • l
  • xl

3 dimensiuni: 4/8 inch hemming picior (13mm o tiv), 6/8 inch hemming picior (19mm wide tiv), 8/8 inch hemming picior (25mm wide tiv).

Forma acestor tiv picioare laminate într face pliante tiv foarte ușor și au aderență la materialul de bine când suntem hemming un material mai gros sau ceva mai normal hems nu e greu să-l păstrați aliniate , avem o jumătate de inch, 3/4 inch și 1 cm tiv picioare în loc de tiv îngust picioare, de exemplu, dacă doriți să-tiv-un bumbac fusta puteți alege o jumătate de inch picior tiv.

Dacă doriți să confirmați dacă mașina de cusut este un low-coadă de mașini, localizați șuruburile care fixează picioarele la mașină.Măsurați distanța de la centrul de șurub pentru placa de bază.Dacă dimensiunea este de 1/2 inch, o coadă de mașini.

Dedicat pentru toate joasă shank Snap-On Singer (unele cântăreții au nevoie de un low-coadă adaptor), Frate, Babylock, Euro-Pro, Janome, Kenmore, Alb, Juki, Casa Noua, Simplitate, Necchi și mașini de cusut Elna.

Culoare: argintiu

Material: otel Inoxidabil

Conținutul Pachetului:

3 x piciorușul Presor

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

  • Origine China Continentală

Adauga un comentariu

Rating: