Meniu

Lemn Hamster Tunel Tub Rezistent De Mestecat Animal De Jucărie Tunel Exercițiu Tub Forest Trunchi De Copac Scobit De Guineea, Iepuri, Hamsteri

Lemn Hamster Tunel Tub Rezistent De Mestecat Animal De Jucărie Tunel Exercițiu Tub Forest Trunchi De Copac Scobit De Guineea, Iepuri, Hamsteri
|  0 Opiniile
24.70lei
49.40lei
SKU#: c15149 În stoc
  • Categorie : Produse Pentru Animale De Companie
Dimensiune
  • s
  • m
  • l
  • xl

Puncte:

1. Tunel Central Design: lemn hamster tunel tub are mai multe găuri în tunel care sa-ti prietenii cu blană arunca o privire afară și de a explora împrejurimile lor.Ea are, de asemenea, un balansoar funcție care adaugă mai multă distracție și provocare pentru joaca lor.

2. Promovarea Exercițiu și de Sănătate: Acest lemn hamster tunel tub permite hamster pentru a ascunde, de a sări, de a urca și de odihnă, stimulând mișcarea naturală și încurajarea activitate sanatoasa.De asemenea, ajută pentru a calma plictiseala, pentru a îmbunătăți coordonarea și echilibrul, și de a spori bunăstarea.

3. Bine a Făcut: a Făcut în condiții de siguranță și inodor lemn natural, acest tunel tub poate fi folosit ca o jucărie de pluș pentru a preveni prea mare de dinți și de a promova dinți de igienă.Este, de asemenea, robust și durabil, astfel încât să puteți reutiliza pentru o lungă perioadă de timp.

4. Satisface Nevoia de a Mesteca: lemn hamster tunel tub este durabil și în condiții de siguranță pentru a mesteca, satisfacerea animalului tau de companie nevoia instinctivă de a roade și ajutându-i menține dinții sănătoși.De asemenea, servește ca o activitate platformă sau o ascunzătoare, oferindu-le cu un unic moment fericit.

5. Aplicarea cuprinzătoare: Acest tunel din lemn tub este potrivit pentru hamsteri, hamsteri, porci de guineea, chinchilla, iepuri și alte animale de companie mici.Animalul dumneavoastră de companie va place acest bine-artizanale jucărie, care oferă un confortabil loc ascuns și o provocare distractiv.

Acest lemn hamster jucarie este un mod grozav de a permite hamsteri pentru a explora și pentru ore de distracție.Se poate promova, de asemenea, exercitii fizice si de sanatate pentru prieteni cu blană.Jucăria este robust și durabil, și pot fi plasate pe animale de companie loc de joaca.Este potrivit pentru hamsteri, chinchilla, și alte animale mici.

Caietul de sarcini :

1. Nume: Lemn Hamster Tunel Tub

2. Material: lemn

3. Lungime: aproximativ 16,7 cm/6.57 în

4. Lățime: aproximativ 6,6 cm/2.60 în

5. Inaltime: aproximativ 7.5 cm/2.95 în

Notă:

Țiglă de măsurare, eroarea este de aproximativ 2cm

Lista De Ambalare:

Lemn Hamster Tunel Tub*1

  • Numărul De Model Lemn Hamster Tunel Tub
  • Origine China Continentală
  • Material Lemn

Adauga un comentariu

Rating: