Meniu

28 În 1 Șurubelniță Electrică De Precizie Set De Instrument De Putere Kit Wireless Reîncărcabilă Acumulator Bit Pentru Telefonul Mobil Xiaomi Durabil

  • Acasă
  • Scule De Mână
  • 28 În 1 Șurubelniță Electrică De Precizie Set De Instrument De Putere Kit Wireless Reîncărcabilă Acumulator Bit Pentru Telefonul Mobil Xiaomi Durabil
28 În 1 Șurubelniță Electrică De Precizie Set De Instrument De Putere Kit Wireless Reîncărcabilă Acumulator Bit Pentru Telefonul Mobil Xiaomi Durabil
|  0 Opiniile
119.44lei
234.24lei
SKU#: c1464 În stoc
  • Categorie : Scule De Mână
Dimensiune
  • s
  • m
  • l
  • xl

28 În 1 Șurubelniță Electrică De Precizie Set De Instrument De Putere Kit Wireless Reîncărcabilă Acumulator Bit Pentru Telefonul Mobil Xiaomi Durabil

28 în 1 Șurubelniță Electrică de Precizie Set :Acest set include 28 de diferite masini de insurubat, făcându-l un instrument versatil pentru orice proiect DIY.

Reîncărcabilă, fără Fir, fără fir pic:surubelnita este reîncărcabilă și wireless, pentru a permite confortul și ușurința de utilizare.Compatibil cu XiaoMi mobil telefon mobil de reparații:Acest set de surubelnite este special conceput pentru repararea Xiaomi mobil, telefoane mobile, făcându-l un must-have pentru orice Xiaomi utilizator.

USB Type-C de Încărcare :șurubelnița poate fi încărcat prin USB de Tip C, făcându-l compatibil cu o gamă largă de dispozitive. 28 în 1 Șurubelniță Electrică :Acest set de surubelnite vine cu 28 de tipuri diferite de masini de insurubat, făcându-l un instrument versatil pentru diferite sarcini.Precizie Set :șurubelnițe în acest set sunt concepute pentru munca de precizie, asigurându-se că nu poate lucra cu usurinta si precizie.

Reîncărcabilă, fără Fir, fără fir pic:Cu o baterie reîncărcabilă și conectivitate wireless, acest set de surubelnite este convenabil de a folosi și vă economisește timp și efort.Baterie reîncărcabilă :Nu este nevoie în mod constant pentru a înlocui bateriile.Pur și simplu reîncărcați șurubelniță pentru utilizare prelungită.Tip C Conector :Compatibil cu Tip-C dispozitive de ușor și convenabil de a folosi. 0.5 N. M Cuplu :Oferă suficientă forță pentru a strângeți sau slăbiți șuruburile fără a le deteriora.

S2 Oțel Pic :Durabil și de lungă durată, asigurându-se o șurubelniță poate rezista la utilizare grele.Noi Modernizate Electrice Șurubelniță de Tip C Reîncărcabilă 0.5 N. M Cuplului Oțel S2 Pic pentru a Repara Telefonul Xiaomi Set de Șurubelniță.Capacitate baterie: 350mAh

Material: metal + plastic

Culoare așa cum se arată

1. De 3 ori a cuplului (manual de cuplu: 3N.m-electric cuplu: 0.45-0.5 Nm)

2. Crește viteza (turația de mers în gol: 300 r/min)

3. Locked-rotor de protecție (0.2 S de locked-rotor va opri alimentarea cu energie a motorului, în principal pentru a proteja motorul.Pentru a preveni motorul de la supraîncălzire și arde motor și placa de circuite)

4. Încărcare prompt (ledul de încărcare se schimbă din alb în roșu în timpul încărcării, și verde, atunci când complet încărcată)5. Baterie descărcată memento (atunci când nu există nici o putere, de presă înainte, înapoi, șurubelniță electrică nu funcționează, lumina clipește de 5 ori)

6. Protecția motorului (motor modificări la înainte de a inversa sau de a inversa de a transmite, și șurubelniță electrică începe cu o întârziere de 0,1 S, în principal pentru a proteja motorul și prelungi durata sa de viață)

7. Durata de viata este îmbunătățită (motorul se va opri automat după două minute de rotație, și va începe atunci când este apăsat din nou pentru a prelungi durata de viață a motorului și baterie)

8. Modul de economisire de energie (lumina se va opri automat după apăsarea o dată timp de 3 minute)

Timp de încărcare: mai Puțin de 50 de minute

Tip Baterie: Baterie Li

Factorul de formă: 213 x 64 x 33mm

Electric de Cuplu: 0.45-0.5 N. m

Greutate netă de Șurubelniță: 54g

Tensiune: 3.7 V DC

Viteză liberă: 300r/min

Manual Torqye: 3N.m

Greutate netă: 256g

Conținutul Pachetului:

1 x 28 în 1 Șurubelniță Electrică de Precizie Set

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

  • Origine China Continentală
  • Nume De Brand Xzante

Adauga un comentariu

Rating: