Meniu

Câinele Calendar De Perete Amuzant Caca Calendar De Perete Decor De Perete Calendar Cu Rahat De Câine Fotografii Pentru Birouri Școală Acasă Hotel

  • Acasă
  • Produse De Imprimare
  • Câinele Calendar De Perete Amuzant Caca Calendar De Perete Decor De Perete Calendar Cu Rahat De Câine Fotografii Pentru Birouri Școală Acasă Hotel
Câinele Calendar De Perete Amuzant Caca Calendar De Perete Decor De Perete Calendar Cu Rahat De Câine Fotografii Pentru Birouri Școală Acasă Hotel
|  0 Opiniile
36.15lei
68.24lei
SKU#: c14616 În stoc
  • Categorie : Produse De Imprimare
Dimensiune
  • s
  • m
  • l
  • xl

Acest caca calendar oferă frumoasă și bogată de culori, ceea ce face în fiecare zi, interesant și distractiv.Perfect pentru sălile de clasă, e un intrigant de deschidere și un mare cadou pentru prieteni.Dacă pentru o datare sau cadou de nunta, este sigur de a aduce un zâmbet pe fața tuturor.

Caietul de sarcini:

Material: hârtie

Dimensiune: (aprox.) 25*19cm/9.84*7.48 cm

Stil: ca imaginea prezentată

Lista De Ambalare:

1 buc * poop calenda

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Nu este Ușor să Cadă: Tipărite pe hârtie de calitate, noastră caca calendar are frumos, bogat, culori care rezista la decolorare.Rezistent la apă și durabil, nu este ușor să se rupă sau să se răsuci.Design asigură că nu va cădea de pe soclul său, făcându-l de încredere pentru utilizarea pe termen lung.

2.Factor de noutate: Acest caca calendar caracteristici unice și interesante poze din mai multe animale și excrementele lor.Puteți scrie cu ușurință note și memento-uri de pe pagina cu un spațiu rezonabil de alocare.

3.Aplicarea extensivă: Experiența confortul nostru caca calendar se potrivesc pentru diferite setări, cum ar fi acasă, hotel, de munca, apartament, sala de clasa, dormitor, sau la școală.Țineți evidența de date importante, se adaugă caracterul de perete, sau de a distra prietenii cu acest funcționale, dar distractiv accesoriu.

4.Memento convenabil: pentru a Atinge obiectivele dvs. de urmărire evenimente în acest caca calendar.Cu săptămânal pentru a-face liste, marcat de sărbători, memento-uri, și, datând de planuri, va fi organizată și rămâne pe sarcină.Planul lună înainte cu ușurință și să se distreze în timp ce o faci.

5.Cadou: Surprinde pe cei dragi cu acest joc creativ caca calendar, perfect pentru orice ocazie.Fie că este o aniversare, nunta, petrecere, zi de naștere sau Ziua Îndrăgostiților, această unică idee de cadou va răspândi bucurie și de râs pe tot parcursul anului.

  • Origine China Continentală

Adauga un comentariu

Rating: