Meniu

Fabrica de stoc cu ultrasunete masca cooler vortex tube cooler tub de vârtejuri de aer rece tub de răcire arma

Fabrica de stoc cu ultrasunete masca cooler vortex tube cooler tub de vârtejuri de aer rece tub de răcire arma
|  0 Opiniile
1 859.12lei
SKU#: c129511 În stoc
  • Categorie : Măsurarea Și Analiza Instrumentelor
Dimensiune
  • s
  • m
  • l
  • xl

Dragi prieteni, bine ati venit la magazinul nostru, dacă aveți nevoie de alte modele de acest produs, vă rugăm să contactați meu WhatsApp +86 156 0842 1847 SAU WeChat +86 181 52739781 (e-mail: [email protected]) voi trimite link produs pentru tine de a cumpăra!

Shengdekai vortex tubul este fabricat din oțel inoxidabil de înaltă calitate, care este rezistent la coroziune, oxidare, rezistent si rezistent la uzura, si este potrivit pentru diverse ocazii speciale.

Transformarea aer comprimat la temperatură scăzută, fluxul de aer rece să se răcească hotspot-uri locale produce o curat debitul de aer este între -40 ° C mai mică decât a aerului comprimat, care poate înlocui complet de lichid de răcire; Potrivit pentru răcire în producția și prelucrarea de componente în cele mai multe industrii, și pentru răcire electrice și electronice cutii.Tub de vârtejuri, de asemenea, cunoscut sub numele de aer rece tub, local mai rece, aer rece tub, punct de cooler, tub de vârtejuri .

Aerul comprimat este alimentat prin tub de vârtejuri și curge într-o parte într-o mare viteză de rotație manieră, în timpul mișcării de acest flux de aer, aerul din stratul exterior se va încălzi, în schimb, a aerului din stratul interior va deveni rece, (gradul de căldură și frig este proporțională cu debitul), și atunci când se deplasează de la un capăt, fluxurile de aer rece de-a lungul centrul de vortex în direcția opusă, formând o sursă de răcire.

1) cu Ajutorul aerului comprimat cu o presiune de 7-9kg, temperatură scăzută, fluxul de aer poate ajunge la minus 25 C. .

2) Nu lichidului de răcire, poate înlocui tradiționale de răcire, ecologic și igienic, poate reduce costurile de achiziție; mult Mai potrivit pentru aplicații în cazul în care lichidul de răcire nu poate fi folosit& Nbsp& Nbsp; ocazie.

3) Întreținerea gratuit, fără piese în mișcare, fără componente electrice, fără substanțe chimice, în condiții de siguranță și de încredere.

4) structura Simpla, sigure și fiabile de calitate, stabilitate și ușor de instalare.

1) tuburi Vortex poate înlocui lichidul de răcire utilizate în prelucrări mecanice la rece piese și instrumente de tăiere, extinderea instrument durata de viață de 2-3 ori, și& Nbsp& Nbsp; de a Îmbunătăți suprafața de precizie și finețe a piesei prelucrate.

2) Folosit pentru răcire parțială în forme, sudare, și turnare.

3) Acesta poate fi folosit pentru răcire și de control al temperaturii de componente electronice, de metri, switch-uri și temperatura de reglare dispozitive.

4) de Plastic sau de prelucrare a metalelor, prelucrarea lemnului, de unire, de căldură de etanșare, ace de cusut și alte industrii.

5) reglarea Temperaturii de închis sistem electronic de control: CNC cabinet, PC-uri industriale sistem, PLC-uri de sistem, centrul de control al motorului.

6) Se poate genera gaz fierbinte de+250 ° F (+110 ° C), fără nici un flash de incendiu sau explozie termică metodă, care poate fi foarte sigur și convenabil de Topire adeziv , de Căldură-dedurizată plastic , ambalaj sigilat pungi.

7) Se poate oferi răcire pentru muncitorii care lucrează în medii cu temperaturi înalte.

  • Nume De Brand LanYuXuan
  • Locul de Producție China continentală
  • Brand Sheng Dekai
  • Origine China Continentală
  • Mediu Aer Comprimat
  • Model SK-W40T
  • DIY Consumabile ELECTRICE

Adauga un comentariu

Rating: