Meniu

Gama larga de Frecventa Digital DST Receptor USB Interfețe 100Khz-1.7 Ghz Full Benzi de Programe Radio Receptor Durabil Ușor De Utilizat

  • Acasă
  • Electronice De Larg Consum
  • Gama larga de Frecventa Digital DST Receptor USB Interfețe 100Khz-1.7 Ghz Full Benzi de Programe Radio Receptor Durabil Ușor De Utilizat
Gama larga de Frecventa Digital DST Receptor USB Interfețe 100Khz-1.7 Ghz Full Benzi de Programe Radio Receptor Durabil Ușor De Utilizat
|  0 Opiniile
246.96lei
SKU#: c12716 În stoc
  • Categorie : Electronice De Larg Consum
Dimensiune
  • s
  • m
  • l
  • xl

Gama larga de Frecventa Digital DST Receptor USB Interfețe 100Khz-1.7 Ghz Full Benzi de Programe Radio Receptor Durabil Ușor De Utilizat

Suport de dropshipping și comerț cu ridicata.

100% Original și cu acces gratuit după-vânzare de garanție.Caracteristici:

Primirea de frecvență este 100KHz-1.7 GHz, sprijinirea FM (NFM, WFM), CW, DSB, LSB, USB și demodulare.

Poate fi folosit pentru a asculta shortwaves bandă laterală unică de comunicare, FMbroadcasting, interfon și apeluri.

Căutare automată scann poate fi setat, și adresa digitale utilizate în mod obișnuit walkie-ul poate fi spart și semnale de voce poate fi demodulat prin intermediul software-ului.

Construit în 1ppm de compensare a temperaturii de cristal TCXO, ceea ce face frecvență mai stabilă și precisă.

Aproape 0 temperatura de drift, initial cu o abatere de 2 ppm, la temperatura de drift de 1ppm (creștere internă chip de disipare a căldurii, ceea ce face munca mai stabil).

Adoptarea recentă RTL2832U+R820T2 soluție, sprijinirea XP, Win7, Win8, Win10 si alt sistem.

Caietul de sarcini:

Frecvență de recepție: 100KHz-1.7 GHz

Domeniul de Aplicare: FM (NFM, WFM), CW, DSB, LSB, USB și demodulare

Adoptarea recentă RTL2832U+R820T2 soluție:

La R820T2 tuner are puțin mai bună sensibilitate decât R820T, reduce zgomotul de fundal, semnal-zgomot, și poate funcționa mai stabil la frecvențe de aproximativ 1,5 GHz.

Utilizat Qchannel pe RTL2832U să crească de achiziție directă de recepție pentru frecvențele cuprinse între 100 khz-24MHz.

culoare: Negru

Material: plastic + metal

Conținutul Pachetului:

1 x Digital DST Receptor

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Despre Noi

Noi oferim un produs bun cu cel mai bun pret,ne-am sprijini cu Ridicata/Picătură de Transport maritim Pentru

1. Pentru Picătură de Transport maritim comanda, te rog remarca"dropshipping ordine", vom prioritiza.

2. Pentru en-Gros/Drop comenzi de Livrare, dacă aveți orice idei cu privire la prețul sau pachetului,vă rugăm să ne contactați în avans,vă vom oferi cele mai bune servicii pentru a satisface cerintele dumneavoastra.

Despre Plată

Dacă te întâlnești probleme atunci când efectuarea plății, vă rugăm să contactați Chicme.ro Centru de Servicii pentru Clienți pentru a cere ajutor:

Despre Transferurile

1.Vom trimite comenzi URGENT termen de 2-5 zile(cu excepția week-end și de sărbătorile naționale) după ce plata dvs. este completat în mod normal.

2.Vă rugăm să scrieți completati adresa de livrare corecta numărul de telefon și codul poștal, în special Rusia și Belarus cumpărători, vă rugăm să confirmați numele tău complet.

3.Vă rog să observați că noi nu va fi responsabil pentru plata taxelor vamale.Vă rugăm să vamale clearance-ul de unul singur.

4.Noi oferim atât postul de transport maritim și exprima shippings.Pentru cele mai multe țări, post livrare durează aproximativ 25-35 de zile lucrătoare, și mai mult pentru unele țări ca Brazilia, Peru.

Expres transport inlcude DHL, EMS, Chicme.ro Premium de Transport și Linii Speciale ca Aramex.Este nevoie de aproximativ 7 zile.(Se va întârzia, dacă țara dumneavoastră întâlni unele probleme,greva muncitorilor,vreme problemă și așa mai departe.)

Despre Servicii post-vânzare

Suntem vânzător de încredere, și ne-am nostru profesionist după-vânzare de servicii pentru toate obiceiurile noastre.Dacă există orice întrebare cu privire la scopul,vă rugăm să ne contactați în avans ,vom fi mereu aici până când veți obține un fericit răspunsul.

Despre Feedback-Ul

1. Vă rugăm să verificați pachetul și element atunci când vei ajunge cu grijă pentru a asigurați-vă că nu există nici o problemă.

2. Dacă aveți orice probleme sau nu sunt pe deplin mulțumit cu pachetul,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul negativ.Vom rezolva problema pentru a te satisface.

3. Dacă nu există nici o problemă, vă rugăm să ne lăsați 5 stele feedback-ul pozitiv.

Afirmația este cea mai mare motivația noastră ! ! !

  • Origine China Continentală
  • Nume De Brand FGHGF

Adauga un comentariu

Rating: