Meniu

A5 Notebook Planificator Buzunar Interior de Birou din Piele PU de Acoperire Notepad Bărbați Femei Săptămânal Lunar Jurnalul de Carte Memo Scris de Student

  • Acasă
  • Notebook-Uri & Scris Tampoane
  • A5 Notebook Planificator Buzunar Interior de Birou din Piele PU de Acoperire Notepad Bărbați Femei Săptămânal Lunar Jurnalul de Carte Memo Scris de Student
A5 Notebook Planificator Buzunar Interior de Birou din Piele PU de Acoperire Notepad Bărbați Femei Săptămânal Lunar Jurnalul de Carte Memo Scris de Student
|  0 Opiniile
70.70lei
90.67lei
SKU#: c121038 În stoc
  • Categorie : Notebook-Uri & Scris Tampoane
Dimensiune
  • s
  • m
  • l
  • xl

Descriere:

【Meticulos Proiectat Aspect】Acest notebook dispune de un punct grid layout.Acest aspect să satisfacă nevoile dumneavoastră pentru desen, scris, planificare, și de înregistrare, face note și planuri mai organizat și ordonat.

【Practice și la Modă】modă și design profesional emana un aspect lustruit, făcându-l potrivit pentru medii de birou, săli de ședințe, sau pentru uz personal.Designul său îl face adecvat pentru antreprenori, freelanceri, studenți, părinți, și oricine caută pentru a rămâne organizat și productiv.

【Lunare și Săptămânale de Planificare】notebook-ul vine cu pagini dedicate pentru lunare și săptămânale de planificare.Puteți să vă planificați efort săptămânal și lunar obiectivele, activitățile și programele, ajutându-vă să organizați mai bine timpul și de a îmbunătăți auto-management.

【Materiale de calitate】Acest notebook folosește hârtie de calitate și durabile materiale, asigurând o utilizare de lungă durată.Dacă utilizați la domiciliu, birou, sau în timpul călătoriei, se menține notebook-stare excelenta.

【Utilizate pe scară largă】În plus servind ca un planificator și notebook-uri, acesta poate fi folosit ca un jurnal, creație schite, sau o înregistrare a scris inspirație, care, pentru diverse creativ și de înregistrare în scopuri.

Caietul de sarcini:

Material: dalin hârtie, PU

Culoare: Bej+Negru, Bej+Verde

Dimensiuni(aprox.):(L x W)215 x 150mm/ 8.46 x 5.91 inch

Un Număr de: 120sheets/ 240pages

Pachetul Inclus:

1 buc x carte program

4 BUC x autocolante

Notă:

1.Datorită lumină și ecran diferență, elementul de culoare pot fi ușor diferite de cele din imagini.

2.Vă rugăm să permiteți 1-2 cm diferențe datorită măsurare manual.

Garanție

1. Deși avem mare încredere în calitatea și prețurile pentru toate produsele pe care le vinde,nu putem garanta toți cumpărătorii ar fi 100% mulțumit cu ei din diferite motive.Dar indiferent de ce,promitem că vom face tot posibilul pentru a rezolva orice problema a avut loc în timpul tranzacțiilor.

2. Cele mai multe elemente au o garanție de un an .Acesta acoperă repararea sau înlocuirea produselor defecte.

3. Dacă aveți un produs defect pe care doriți să se întoarcă sau de schimb , vă rugăm să ne contactați în termen de 7 zile lucrătoare de la data primiți marfa.test

Transport

1. Toate elementele vor fi aranjate de transport în termen de 5 zile lucrătoare de la primirea plata compensate.

2. Vă rugăm să verificați dumneavoastră detaliate adresa și numărul de contact cu atenție înainte de a trimite comanda.

3. Ne oferă, de obicei, china post air mail, hongkong post air mail ,TNT , fedex ,DHL.UP, și așa mai departe.

Reveni

1. Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri în cele mai bune putem .

2.Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 7 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv.Cu toate acestea,cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale.În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate,cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi,și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă.Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere. 3.Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.

Feedback-ul

Satisfactia dumneavoastra este obiectivul nostru,vă rugăm să lăsați 5 stele feedback-ul .Mult aprecierea în avans.Vă rugăm să contactați cu noi, înainte de a părăsi feedback-ul Neutru sau Negativ, feedback-ul,vă vom ajuta să rezolve toate probleme.În caz contrar, nu vom oferi suport tehnic, sau alte soluții.

  • Tip Planificatorii de zi cu zi
  • Nume De Brand Hinmay
  • Numărul De Model NICI unul
  • Material De Acoperire Piele
  • Origine China Continentală

Adauga un comentariu

Rating: