Meniu

PVC Patch-uri de Reparatie Kit Caiac Patch-uri de Reparatie Pentru bărci Gonflabile rezistent la apa Barca, Caiac Patch-uri Pluta Gonflabile Patch-uri Pentru Reparații

PVC Patch-uri de Reparatie Kit Caiac Patch-uri de Reparatie Pentru bărci Gonflabile rezistent la apa Barca, Caiac Patch-uri Pluta Gonflabile Patch-uri Pentru Reparații
|  0 Opiniile
16.75lei
33.55lei
SKU#: c109881 În stoc
  • Categorie : Alte Piese Și Accesorii Pentru Vehicule
Dimensiune
  • s
  • m
  • l
  • xl

În căutarea de a repara dvs. preferate jucării gonflabile?Nostru Barca Gonflabila Patch-uri de Reparatie poartă bine cu ei interne îngroșat strat de plasă și vine în mai multe culori pentru a se potrivi orice piscina sau plaja accesoriu.

Caietul de sarcini:

Nume: Barca Gonflabila Patch-Uri De Reparatie

Model: RB-E12-2

Material: PVC

Caietul de sarcini: (aprox.)20*12cm/7.87*4.72 inch

Greutate: 42g (2 bucati)

Culoare Rosu/Bleumarin/Portocaliu/Culoare Naturala/Gri/Negru

Ambalare dimensiune: 22*15 CM numai pentru referință

Potrivit pentru repararea si lipirea moale din PVC elemente, cum ar fi barci gonflabile, barci de cauciuc, jucării gonflabile, etc.

Lista De Ambalare:

2* Reparații Barca Gonflabila Patch-Uri

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Utilizate pe scară largă: Acest patch-uri de reparatie este perfect pentru fixarea înțepături și cu lacrimi în diverse jucării gonflabile, de la piscine pentru caiace, asigurând o durată de etanșare.Cu o aplicare ușoară și durabilitate, este un must-have pentru orice gonflabil toy iubitul nevoie de un multifuncțional instrument de reparații.

2.Mult Mai Durabilitate: barca gonflabila patch-uri de reparatie nu este ușor să se deformeze, să se estompeze, sau crack sub soare.Se poate face față cu diverse medii dure și poarte bine.Își păstrează culoarea originală și luciu pentru o lungă perioadă de timp.

3.Reutilizabile Material: Dispunând de un robust interne strat de plasă și de înaltă densitate rezistent la uzura din PVC, acest patch garantează o durată de reparații pentru barca gonflabila.Reutilizabile material poate rezista la utilizare prelungită și să îndure condiții meteorologice aspre.

4.Decoratiuni elegante: Ridica reparațiile cu barca gonflabila patch-uri de reparații.Adauga frumusete si caldura pentru spațiu cu decoratiuni frumoase, care se potrivesc diferitelor stiluri de mobilier.Alege din mai multe culori și satisface toate nevoile dumneavoastra cu acest accesoriu elegant și funcțional.

5.Simplu de Utilizat: Repara barca gonflabila cu usurinta cu ajutorul nostru patch-uri de reparatie.Pur și simplu utilizați speciale de reparație pentru a-și lipi ferm în loc.Nu murdar lipici necesare!În Plus, acesta poate fi tăiat pentru a se potrivi barca ta are nevoie.

  • Origine China Continentală
  • Dimensiune 22/15/1 cm

Adauga un comentariu

Rating: